Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Протокольні доручення

Міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Зобов’язати обслуговуючі кооперативи, житлово-будівельні кооперативи, органи самоорганізації населення-будинкові комітети, приватні підприємства, які здійснюють управління, обслуговування та утримання багатоквартирних будинків та адміністративно-офісних приміщень здійснювати щоденну обробку дезінфікуючими засобами під’їздів (перила, ручки дверей, віконні ручки, кнопки вертикального транспорту, сходові клітки).

2.Керівникам та власникам аптечних закладів, підприємствам «Медтехніка» на території Тернопільської МТГ вжити заходів для забезпечення необхідними лікарськими засобами та засобами індивідуального захисту, не допускаючи підняття цін.

3. Відділу  охорони здоров’я та  медичного забезпечення підготувати звернення до керівника Держлікслужби України про забезпечення контролю за дотриманням вимог законодавства щодо ціноутворення на лікарські засоби та наявності медикаментів в аптечній мережі, виконання постанов Міністерства охорони здоров’я України та Кабінету Міністрів України щодо їх  необхідного запасу.