Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Положення про Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг)

З метою поліпшення організації надання соціальних послуг, безоплатного обслуговування осіб похилого віку, які перебувають в складних життєвих обставинах, подолання або мінімізацію їх негативних наслідків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до Положення про Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) (код ЄДРПОУ 39483390), затвердженого рішенням міської ради від 28.10.2014 р. №6/52/9 «Про створення юридичної особи Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг)» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).
2. Рішення міської ради від 16.03.2018 №7/23/143 «Про внесення змін в додаток до рішення міської ради від 28.10.2014р. №652/9 «Про створення юридичної особи Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг)» - вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування