Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про впровадження та реалізацію міжнародної Ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» у Тернопільській міській територіальній громаді

В рішення внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 08.09.2022 №942

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», на виконання Державної соціальної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2021 року», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України № 453 від 30.05.2018р. Та Меморандуму про наміри та взаємодію між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Тернопільською міською радою, щодо участі Тернопільської міської територіальної громади у програмі «Громада, дружня до дітей та молоді» від 27.09.2019 р., з метою впровадження ефективної системи захисту прав та інтересів дітей та молоді, враховуючи висновок постійної  комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити  Аналітичну доповідь «Про стан забезпечення прав дітей та молоді у Тернопільській міській територіальній громаді у рамках  міжнародної  Ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», згідно з додатком 1 (додається).

2. Впровадити ініціативу «Тернопільська міська територіальна громада – громада, дружня до дітей та молоді на 2020-2022 роки» та затвердити План дій з її реалізації ,  згідно з додатком 2 (додається).

3. Затвердити План моніторингу й оцінки реалізації Плану дій з реалізації ініціативи «Тернопільська міська територіальна громада – громада, дружня до дітей та молоді на 2020-2022 роки», згідно з додатком 3 (додається).

4. Фінансування Плану дій з реалізації ініціативи «Тернопільська міська територіальна громада – громада, дружня до дітей та молоді на 2020-2022 роки» передбачати в межах бюджетних призначень, відповідно до затверджених галузевих програм.

5. Координацію роботи по виконанню Плану дій, Плану моніторингу  та оцінки реалізації Плану дій покласти на управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей та управління освіти і науки.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань.

Поіменне голосування