Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді та оперативного штабу щодо запобігання поширенню на території Тернопільської міської територіальної громади коронавірусу

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням міського голови від 04.02.2020 року № 27 « Про створення оперативного штабу для координації дій щодо недопущення занесення і поширення на території Тернопільської міської територіальної громади випадків захворювань, спричинених новим коронаровірусом, виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай) та затвердження Положення про штаб», відповідно до постанови КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити та невідкладно ввести в дію рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 16 березня 2020 року та рішення оперативного штабу Тернопільської міської територіальної громади для координації дій щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювань, спричинених новим коронавірусом виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай) від 16 березня 2020 року (додаються).
2. Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради на час дії протиепідемічних обмежувальних заходів в міжсесійний період:
2.1.Приймати рішення щодо запровадження необхідних додаткових обмежувальних заходів і зняття їх у разі необхідності.
2.2.Повноваження щодо прийняття рішень, необхідних для життєзабезпечення Тернопільської міської територіальної громади.
3.Доручити відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради забезпечити широке висвітлення даного рішення із залученням електронних та друкованих засобів масової інформації.
4.В разі прийняття окремих рішень Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України забезпечити їх виконання.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Тернопільської міської ради, виконавчий комітет міської ради та міського голову Надала С.В.

Поіменне голосування