Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Програми оснащення багатоквартирних житлових будинків будинковими вузлами комерційного обліку теплової енергії та водопостачання на 2019-2021 роки

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 18.12.2020 №8/2/12

З метою оснащення багатоквартирних житлових будинків будинковими вузлами комерційного обліку теплової енергії та водопостачання, на виконання Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити Програму оснащення багатоквартирних житлових будинків будинковими вузлами комерційного обліку теплової енергії та водопостачання на 2019-2021 роки, згідно з додатком (додається).
2.Включити Програму оснащення багатоквартирних житлових будинків будинковими вузлами комерційного обліку теплової енергії та водопостачання на 2019-2021 роки в додаток 2 до рішення міської ради від 19.12.2018р. № 7/31/17 «Про Програму економічного та соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2019 рік».
3.Фінансовому управлінню Тернопільської міської ради забезпечити фінансування заходів спрямованих для виконання Програми.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

 

Поіменне голосування