Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2019-2020 роки

З метою сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва», враховуючи висновок постійної комісії з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань бюджету та фінансів, міська рада
ВИРІШИЛА
1. Затвердити Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2019-2020 роки, згідно з додатком (додається).
2. Відповідальним виконавцям забезпечити реалізацію заходів, передбачених Програмою і щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати управлінню економіки, промисловості та праці узагальнену інформацію про хід виконання заходів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування