Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради (КОД 14056330), затвердженого рішенням міської ради від 16.05.2022 №8/п15/15 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради», а саме: збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Еней» Тернопільської міської ради (КОД 14056330) на 1 100 000, 00 (один мільйон сто тисяч грн. 00 коп.) до 4 829 940, 90 грн. (чотирьох мільйонів вісімсот двадцяти дев’яти тисяч дев’ятисот сорока грн. дев’яносто коп.) та затвердити Статут в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.