Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул Подільська, 42 КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя»

Розглянувши звернення комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя», керуючись ст. 12, 79-1, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» (код ЄДРПОУ 02220059) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,2195га в постійне користування для обслуговування нежитлових приміщень за адресою вул. Подільська, 42.

2.Зобов’язати комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.