Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Дениса Лукіяновича, 8 ТОВ «КРУЗ ЛТД»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «КРУЗ ЛТД», керуючись ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «КРУЗ ЛТД» (код ЄДРПОУ 35942559) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1300га в оренду терміном на п’ять  років для обслуговування приміщення комплексу виробничого корпусу №4 під літ. «З» за адресою вул. Дениса Лукіяновича, 8.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «КРУЗ ЛТД» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.