Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про відключення від мереж централізованого теплопостачання

Керуючись Законами  України  “Про  місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово - комунальні  послуги”, у відповідності до Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 26.07.2019 №169 та рішення міської ради «Про затвердження «Схеми теплопостачання міста Тернополя на розрахунковий період 2016–2022рр.» від 16.06.2016 №7/9/167, враховуючи протокол засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води і висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відключити житлові будинки за адресами вул.Лучаківського, 13, вул.Золотогірська, 12 від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води з врахуванням рекомендацій постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.
  2. Відключення будинків, вказаних в п.1 даного рішення, здійснити відповідно до Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 26.07.2019 №169.
  3. Делегувати виконавчому комітету міської ради повноваження приймати рішення щодо відключення будівель, в тому числі житлових будинків, від централізованого опалення та гарячого водопостачання з урахуванням рекомендацій постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.
  4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.