Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Галицька,58 ОСББ «Галицька 58»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Галицька 58», керуючись ст.12,42,92,122,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Галицька 58» (код ЄДРПОУ 40674681) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3205га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Галицька,58 з правом передачі у постійне користування.

2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Галицька 58» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.