Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Бродівська, 44 ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Ватра», ПП «Приватне мале підприємство «Лотос»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «Ватра», приватного підприємства «Приватне мале підприємство «Лотос», керуючись ст. 12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «Ватра» (код ЄДРПОУ 21167170), приватному підприємству «Приватне мале підприємство «Лотос» (код ЄДРПОУ 21153067) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею  0,0092га терміном на три роки для проходу та проїзду за адресою вул. Бродівська, 44.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підприємство «Ватра», приватне підприємство «Приватне мале підприємство «Лотос» оформити в двомісячний термін договір земельного сервітуту та документацію із землеустрою.