Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Генерала М.Тарнавського,36 ТОВ «Площа Ринок»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Площа Ринок», керуючись ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Площа Ринок» (код ЄДРПОУ 39044160) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,0102га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування будівлі, адміністративно-торгівельного центру під літ «Б» за адресою вул. Генерала М.Тарнавського,36.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Площа Ринок» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.