Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. Номер 6110100000:13:004:0186) площею 0,2715га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.С.Будного.
1.1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2715га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.С.Будного.
2.Припинити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради право постійного користування частиною земельної ділянки площею 0,2715га за адресою вул.С.Будного, враховуючи письмову згоду землекористувача.
3.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,2715га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.С.Будного в розмірі 61477,65грн.
3.1.Встановити крок аукціону в розмірі 0,5 відсотків від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,2715га за адресою вул.С.Будного в сумі 307,39грн.
4.Виконавчому комітету опублікувати на веб-сайті Тернопільської міської ради та в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.
5.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.
6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.
6.1.Після проведення державної реєстрації речового права та його обтяжень на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2 до земель житлової та громадської забудови.