Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звернення Тернопільської міської ради щодо передачі у комунальну власність підземного пішохідного переходу по вул.15 Квітня у м. Тернополі

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Звернутися до Регіонального відділення Фонду державного майна України, щодо безоплатної передачі з державної у комунальну власність, Тернопільської міської територіальної громади підземного пішохідного переходу по вул.15 Квітня у м. Тернополі – з метою належного утримання та запобігання вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.
2. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади підземного пішохідного переходу по вул.15 Квітня у м. Тернополі, шляхом передачі його з державної власності, відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Виконавчому комітету Тернопільської міської ради підготувати та направити ініціативні пропозиції щодо безоплатної передачі підземного пішохідного переходу по вул.15 Квітня у м. Тернополі.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.