Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про поновлення договору оренди землі для обслуговування торгового павільйону за адресою вул. Транспортна ФО-П Супруненку В.В.

Розглянувши звернення  фізичної особи – підприємця Супруненка Володимира Володимировича, керуючись ст.12, 122, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Поновити фізичній особі-підприємцю Супруненку Володимиру Володимировичу (РНОКПП _-) договір оренди землі площею 0,0045 га (кад. номер 6110100000:02:014:0011) з моменту його закінчення терміном на два роки для обслуговування торгового павільйону за адресою вул.Транспортна.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Супруненка Володимира Володимировича, в двомісячний термін провести державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.