Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Микулинецька, 40а ПП «УКР-ПЕТРОЛЬ»

Розглянувши звернення приватного підприємства «УКР-ПЕТРОЛЬ», керуючись ст. 12, 123, 124, 125 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл  приватному підприємству «УКР-ПЕТРОЛЬ»  (код ЄДРПОУ 25092598) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,2800га в оренду терміном на 5 років для обслуговування автозаправної станції №2 з магазином супутніх товарів за адресою вул. Микулинецька, 40а.

2.Зобов’язати приватне підприємство «УКР-ПЕТРОЛЬ» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.