Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:13:004:0182) площею 0,72га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування парковки для автомобільного транспорту за адресою вул.Бережанська.
1.1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,72га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування парковки для автомобільного транспорту за адресою вул.Бережанська.
1.2.Після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.1.1 до земель промисловості, транспорту, зв’язку та іншого призначення.
2.Припинити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради право постійного користування частиною земельної ділянки площею 0,72га за адресою вул. Бережанська, враховуючи письмову згоду землекористувача.
2.1.Затвердити розрахунок розміру втрат сільськогосподарського виробництва в сумі 4156,00грн. за земельну ділянку, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування парковки для автомобільного транспорту за рахунок земель сільськогосподарського призначення (угіддя-сіножаті).
2.2.Зобов’язати переможця аукціону до отримання документів, що підтверджують право користування земельною ділянкою, відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва в сумі 4156,00грн. до спеціального фонду місцевого бюджету.
3.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:09:004:0251) площею 2,3га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво виробничо-складських приміщень (розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу) за адресою вул.Микулинецька.
3.1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,3га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво виробничо-складських приміщень (розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу) за адресою вул.Микулинецька.
3.2.Після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.3.1, до земель промисловості, транспорту, зв’язку та іншого призначення.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.