Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення робіт із землеустрою щодо інвентаризації частини території земель в північно-західному напрямку міста Тернополя

Керуючись ст.12,83,122 Земельного кодексу України, ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2019 р.

№ 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення кількісного і якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Провести роботи із землеустрою щодо інвентаризації частини території земель орієнтовною площею 800 га вздовж межі м.Тернополя, що межують  із Білецькою сільською радою, вул. Новий Світ - Білецька, - Чумацька - Львівська - Гет.І.Мазепи-Бережанська (північно-західний напрямок міста Тернополя). 

2.Суб’єктам господарювання, які мають в користуванні земельні ділянки в межах території на якій пропонується провести інвентаризацію земель, забезпечувати доступ до об’єктів інвентаризації та надавати виконавцю робіт інформацію стосовно документів, що посвідчують право користування чи власності на земельні ділянки.

3.Дозволити виступити замовниками технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель:

3.1.Землекористувачам земельних ділянок  - щодо земельних ділянок, які перебувають у користуванні чи власності, за власні кошти.

3.2.Тернопільській міській раді - щодо земельних ділянок не наданих у користування та не переданих у власність міста Тернополя, за кошти бюджету громади.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.