Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с.Вертелка (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Гаврищаку Ф.В.

Розглянувши звернення гр.Гаврищака Федора Васильовича, керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України "Про утворення та ліквідацію районів" від 17.07.2020 року № 807-ІХ, висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Гаврищаку Федору Васильовичу (рнокпп _____ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8400га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, з них:                                                                        

          - ділянка № 1 площею 0,0573га

          - ділянка № 2 площею 0,1489га

          - ділянка № 3 площею 0,1838га

          -ділянка № 4 площею 0,4500га

за адресою с.Вертелка (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Зобов’язати гр.Гаврищака Федора Васильовича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).