Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с.Іванківці (в межах населеного пункту) Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Кривому В.Я.

Розглянувши звернення гр.Кривого Володимира Ярославовича, керуючись ст.12, 33, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр. Кривому Володимиру Ярославовичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,5000га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Іванківці (в межах населеного пункту) Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.
2. Зобов’язати гр.Кривого Володимира Ярославовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок.