Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про додаткові заходи щодо забезпечення функціонування Пунктів незламності у лютому 2023 року

27.01.2023р.

№22

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 15.02.2023 №38

 

Про додаткові заходи щодо

забезпечення функціонування Пунктів незламності

у лютому 2023 року

 

З метою забезпечення належного функціонування Пунктів незламності, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»:

1. Затвердити графік чергування у лютому 2023 року працівників міської ради жіночої статі з 8.00 до 18.00 в Пунктах незламності: Центр науки, площа Героїв Євромайдану,4, комунальне підприємство «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка», проспект Злуки, 45, Залізничний вокзал, Привокзальний майдан, 1, згідно з додатком (додається).

2. Керівникам відповідних виконавчих органів:

2.1. Оформляти наказ про чергування по одному працівнику в день у Пунктах незламності.

2.2. Забезпечити надання працівникам, які чергували у вихідні чи святкові дні, дня відпочинку у наступний робочий день після чергування без додаткової оплати.

3.Визначити, що у дні цілодобової подачі електроенергії Пункти незламності, створені Тернопільською міською радою та комунальними підприємствами, не працюють.

Управлінню надзвичайних ситуацій повідомляти керівників виконавчих органів про необхідність відновлення функціонування Пунктів незламності при відсутності електроенергії більше трьох годин.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                             Сергій НАДАЛ