Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп

07.08.2020 р.
№ 186

 

Втратило чинність відповідно до розпорядження міського голови від 02.11.2021 №223

 

Щодо доступності осіб з інвалідністю
та інших маломобільних  груп

 

З метою вжиття додаткових організаційних заходів щодо забезпечення доступності осіб з  інвалідністю та інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи  Типове положення про комітети забезпечення доступності  інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур, затверджене наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України та Міністерства  праці та соціальної політики України від 08.09.2006 №300/339:

1. Внести зміни в пункт 2 розпорядження міського  голови від 15.01.2016 №17, затвердивши склад Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур Тернопільської міської  територіальної громади  в новій редакції, згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про Комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком 2.

3. Виконавчим органам Тернопільської міської ради відповідно до компетенції  додатково опрацювати  і посилити виконання Заходів щодо створення умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями в м.Тернополі, затверджених розпорядженням міського  голови від 15.01.2016 №17.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.

Додатки 1-2 (додаються)

 

Міський голова                                                                  С.В.Надал