Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін

31.03.2020 р.
№ 94

 

Про внесення змін

 

Враховуючи кадрові зміни в виконавчих органах Тернопільської міської ради, керуючись  ст. 335 Цивільного  кодексу України, Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Внести зміни в  розпорядження     міського  голови  № 328  від 06.07.2011р.  «Про створення комісії»    виклавши п.1 в новій редакції:

Створити комісію у складі:

Мединський Володимир Володимирович -начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна-голова комісії.

Поливко Іван Миколайович -заступник начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна-заступник голови комісії.

Коженівський Василь Євгенович -головний спеціаліст відділу оренди та обліку комунального  майна управління обліку та контролю за використанням комунального майна-секретар комісії.

Члени комісії:

Дацюк Руслан Ростиславович - головний спеціаліст відділу містобудівного планування управління містобудування  архітектури та кадастру.

Заводовський Ярослав  Ігорович - заступник директора ТОВ “Міське бюро технічної інвентаризації”.

Руцький Ярослав  Антонович  - головний спеціаліст відділу земельних ресурсів.

Чурілов Олександр Валерійович - головний спеціаліст відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду  управління житлово-комунального господарства,  благоустрою та екології.

 

        

  Міський голова                                                                           С.В.Надал