З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Українському Домі відбулося свято для юних тернополян та гостей нашого міста

Традиційно у перший день літа Україна та світ відзначає Міжнародний день захисту дітей.

З нагоди свята у Тернополі в Українському домі та на б-рі Т. Шевченка відбулися святкові заходи для маленьких жителів і гостей нашого міста у вигляді міні-локацій.

Серед атракцій – яскрава фотозона, аніматори, малюнки на асфальті, надання першої домедичної допомоги, різноманітні майстер-класи, вікторини, розіграші подарунків, проходження профорієнтаційних тестів, а також цікаві і пізнавальні локації від ювенальної превенції Тернополя, патрульної поліції, ДСНС, центру соціальних служб, Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та інших партнерів заходу.

Завітав на подію і привітав юних українців зі святом міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Сьогодні з нагоди свята ми організували цілий ряд культурних, спортивних  і розважальних заходів для дітей у бібліотеках, навчальних закладах та паркових зонах нашого міста, і тут – в Українському Домі маленькі відвідувачі також мають можливість навчитися багато нового, почути цікаву і корисну інформацію, отримати солодкі подарунки. Велика вдячність організаторам та партнерам заходу за гарну душевну атмосферу свята. Адже сьогодні дуже важливо, щоб наші діти відчували турботу і ласку, знали, що мають можливість вчитись, жити, розвиватись і бути у безпеці, - наголосив Сергій Надал. – Тож заради їхнього щасливого майбутнього, заради здійснення дитячих мрій Україна переможе ворога!