Рятувальники та медики Тернополя отримали міжнародну гуманітарну допомогу з міст Згожелець (Польща) та Герліц (Німеччина)

Днями 1-й Державний пожежно-рятувальний загін управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області та медики Тернопільської міської комунальної лікарні №3 отримали гуманітарну допомогу від міжнародної спільноти з м. Згожелець (Польща) та м. Герліц (Німеччина). 

Допомогу даним структурам передав заступник міського голови-керуючий справами Іван Хімейчук.

Для проведення пожежно-рятувальних робіт працівникам ДСНС, зокрема, термостійке взуття та захисні костюми, що допомагають пожежникам під час порятунку людей.

Медики Тернопільської міської комунальної лікарні №3 для лікування хворих отримали перев’язувальний матеріал, лікарські препарати, знеболюючі, тампони для дезінфекції рук, ортопедичні комірці для шиї тощо.

Як зазначив Іван Хімейчук, Тернопіль висловлює щирі слова подяки усім, хто долучився до зібрання та передачі цієї допомоги. Адже сьогодні не лише наші Збройні сили України воюють, разом з ними на першій лінії фронту також рятувальники, медики, правоохоронні органи та всі, хто допомагає нам у боротьбі з окупантом та ліквідацією наслідків руйнувань.