5 січня розпочинається реєстрація учасників пробного ЗНО-2022

5 січня 2022 року в Україні стартує реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Реєстрація проходитиме на сайті ІФРЦОЯО test.if.ua до 22 січня.

Участь у пробному ЗНО допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, уникнути зайвого хвилювання та зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань.

Графік проведення пробного ЗНО-2022:

  • 19 березня - буде проведено пробне тестування з української мови, української мови і літератури;
  • 26 березня - буде проведено пробне тестування з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Важливо! У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Окрім цього результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках:

  • 25 березня - з української мови, української мови і літератури;
  • 01 квітня - з інших навчальних предметів.

Звертаємо увагу! До 20 грудня 2021 року Івано-Франківський РЦОЯО на своєму сайті розмістить інформацію про вартість послуги із проведення пробного ЗНО-2022 та особливості реєстрації осіб, які виявили бажання взяти у пробному ЗНО-2022.