Об’єкт незавершеного будівництва, що на площі Героїв Євромайдану, Кабмін офіційно передав у власність Тернопільської громади

Днями Кабінет міністрів України прийняв розпорядження про передачу об’єкту незавершеного будівництва, що у Тернополі на площі Героїв Євромайдану, у власність Тернопільської міської територіальної громади.

«Це справді історична подія для нас. Адже об’єкт, що відводився під обласну бібліотеку, більше трьох десятків років стоїть недобудований у самому центрі міста. Тернополяни і міська рада неодноразово зверталися як до керівництва ОДА, так і до Уряду, щоб нам передали цю будівлю в комунальну власність громади для подальшого раціонального використання, - пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал. – І ось нарешті це питання вирішене. Кабмін офіційно передав недобудований об’єкт у власність Тернопільської громади. Я дякую за підтримку та командну роботу голові обласної державної адміністрації Володимиру Трушу та Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю і всій його команді. Впевнений, що наша добра співпраця буде реалізована й в інших спільних проєктах».

Додамо, на території об’єкту планується розмістити виконавчі органи Тернопільської міської ради, Центр надання адміністративних послуг та структурні підрозділи, які надаватимуть якісні соціальні послуги тернополянам, а також - сучасний інноваційний простір для роботи і комунікації громадських та молодіжних організацій міста.