Тернополян запрошують на XX Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JazzBez»

5 грудня XХ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JazzBez» відбудеться у Тернополі. Під час культурно – мистецького дійства цього дня на сцені виступатимуть гурти з Польщі, Нігерії та України.

Цьогоріч фестиваль проходить під гаслом «Двадцятий і живий!». Музиканти виступатимуть на сцені Драматичного театру у складі двох колективів: Andrey Chmut Band (UA-NG) та польсько-український Sarnecki/Jaros/Hnydyn/Litvinyuk Project.

Придбати квитки можна на сайті концертної агенції https://pingpong.com.ua/, у ЦУМі (відділ Коніка) та у касі Драмтеатру.

Звертаємо увагу! Фестиваль проводиться з дотриманням усіх карантинних вимог, зокрема, наявність захисної маски та температурний скринінг будуть обов’язковими. Якщо у програму фестивалю будуть вноситися зміни, слідкувати за ними можна на сторінці у Фейсбук.

Організатори фестивалю в Тернополі: Мистецьке об'єднання «Коза», Тернопільська міська рада, музичний центр «Бастер» та генеральне консульство Польщі у Луцьку.

Довідка. Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JazzBez» – наймасштабніший за територією поширення джазовий фестиваль Європи, у Тернополі він 15-й за ліком.

 

Гості «Jazz Bez»  у Тернополі:

Andrey Chmut Band - лідер україно-нігерійського гурту - Andrey Chmut – український саксофоніст, композитор та продюсер. Артист американського лейблу "Skytown records". Разом із ним в команді:

Ігор Агріч – клавішні;
Микита Наконечний – гітара;

Джордж Івезе (George Iweze) – бас-гітара;

Тобі Фатонаде (Tobi Fatonade) – барабани.



Sarnecki/Jaros/Hnydyn/Litvinyuk Project - це польсько-український проєкт за участі:

Рафала Сарнецкі - джазового гітариста та композитора;

Міхала Яроса – контрабасиста;

Анастасії Літвінюк – піаністки;

Ігоря Гнидіна – барабанщика.