Триває голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021» Тернопільської громади

26 жовтня розпочалося голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021» для жителів Тернопільської громади, яке триватиме до 9 листопада включно.

Голосувати за великі та малі проєкти можна як через онлайн-сервіси, так і заповнивши друковану версію бланку в Центрі надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП). Впродовж перших двох днів голосування лише через ЦНАП проголосували близько 150-ти осіб.

Для голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021» можна використовувати також чат- боти месенджерів Viber, Telegram і термінали самообслуговування (ТСО) ПриватБанку за допомогою картки ПриватБанку.

Зверніть увагу! Голосуючи за проєкти через термінали самообслуговування, необхідно у списку сервісів знайти «Голосування за проекти міст» та обрати бажаний проєкт. Нумерація проєктів у терміналах (ТСО) дещо інша, знайти її можна за посилання https://cutt.ly/rgELOPh або відсканувати  QR- код (він переведе користувача на сторінку з табличкою). До прикладу, якщо ви хочете віддати свій голос за проєкт №13, то в системі терміналу він буде відображатися під №15080. Обираєте номер проєкту та натискаєте «Проголосувати».