Міський голова Сергій Надал нагородив учасників фільму-спогаду «Ангели війни»

14 жовтня у приміщенні кінотеатру «Злата» Сергій Надал разом з авторкою спецпроєкту «Ангели війни» Ольгою Шахін нагородили учасників проєкту - родини загиблих військовослужбовців Тернопільщини.

«В цей день ми згадуємо все українське воїнство. Ми дякуємо їм за доблество і захист країни. Ми згадуємо сьогодні тих, хто загинув за Україну і в російсько-українській війні. На жаль, Вам ніщо не зможе повернути рідних, але вони є прикладом для усіх нас. Даний проєкт непростий, складний, але дуже потрібний. Важко передати, з яким болем зараз живуть ці сім’ї і як проживали ці події самі військовослужбовці», - сказав міський голова Сергій Надал.

Перед показом фільмів усі присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

До слова,  проєкт «Ангели війни» - цикл з п’яти документальних фільмів про героїв, які загинули за мирне небо та територіальну цілісність України. Ідея створення проєкту «Ангели війни» виникла після телепередачі «Небайдужі», ведучою якої була Ольга Шахін. Працівники телеканалу «Тернопіль 1» відзняли 15 історій, які близько місяця транслювалися на телеканалі. Метою проєкту було не лише познайомити глядачів з героями, а й створити про них світлу пам'ять.