Вітання міського голови Сергія Надала з нагоди Дня туризму

тернопільЩиро вітаю з Днем туризму працівників туристичних компаній, музейних працівників, керівників та співробітників готелів – всіх, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для тернополян та гостей міста.

Висловлюю окрему подяку всім - хто щодня долучається до розвитку туристичного потенціалу Тернополя. Кожному, хто робить наше місто привабливим, комфортним та бажаним для відвідування. Кожному, хто забезпечує люб’язність та високий сервіс обслуговування.

Туризм є одним з найбільш перспективних напрямків розвитку Тернополя. Наше місто відвідує близько мільйона гостей щороку. Тернопіль входить у ТОП-10 туристичних регіонів України. Це великий вклад у місцеву економіку. Усі ці здобутки є результатом праці тисяч тернополян.

Особливо хочу подякувати Вам за витримку і розуміння. Усім нам доводиться жити у непрості часи пандемії коронавірусу, що найбільше зачепила саме туристичну сферу.

Вірю — разом ми зможемо подолати і цей виклик. Відновити та розвинути туристичну галузь Тернополя. Зі своєї сторони — докладу усіх можливих зусиль, щоб прискорити розбудову туристичної сфери.

Разом з Вами будемо працювати на благо нашого міста, покращуючи комфорт, збільшуючи кількість нових культурних та спортивних об’єктів, привабливих для туристів.

Щиро зичу Вам енергії, нових ідей і вагомих здобутків!

Зі святом!

 

Міський голова                                       Сергій Надал