Близько 30-ти тернополян поважного віку успішно пройшли навчання в «Університеті третього віку»

Cьогодні, 26 серпня, відбувся випуск студентів чергового курсу навчального проєкту «Університет третього віку», в рамках якого близько 30-ти тернополян поважного віку освоювали комп’ютерну грамотність, вивчали основи психології, англійську мову та основи здорового способу життя.

Привітав випускників із проходженням навчання в «Університеті третього віку» та вручив відповідні сертифікати міський голова Тернопося Сергій Надал.

«Дуже приємно, що у нашому місті вже не перший рік діє такий проєкт і щороку до нього долучається все більше тернополян, - відзначив Сергій Надал. - Сьогодні я вітаю усіх вас з успішним завершенням навчання та можу з впевненістю сказати, що тепер тернополяни поважного віку на рівні з молоддю зможуть використовувати різноманітні інформаційні технології і бути активними користувачами соціальних мереж, а також долучатися до інноваційних стартапів і проєктів, які створюються в Тернополі».

До слова, організував навчання в «Університеті третього віку» Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення спільно зі студентами, вчителями і викладачами освітніх закладів міста.

 ї