Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди Дня Національної поліції України

Щиро вітаю працівників Національної поліції України з професійним святом.  Адже 4 липня 2015 року у Києві на Софійській площі відбулася перша присяга нової поліції на вірність народу України.

Цей день став Днем народженням НОВОЇ поліції України. Справжніх патріотів України, які гідно виконують свій святий обов’язок.

Українські поліцейські продемонстрували високий професіоналізм, мужність та ефективність у служінні Українському народу. Гідно виконують свій обов’язок у зоні бойових дій на сході України.

Ще одним фронтом, де гідно відпрацювала українська поліція – став карантин, пов'язаний з епідемією коронавірусу. Завдяки нашим поліцейським вдалося забезпечити справжнє дотримання карантину, що дало свої позитивні наслідки для подолання епідемії. Поліцейські не карали за порушення карантину, а навпаки, оберігали та пояснювали людям всю небезпеку від недотримання карантину.

Не в останню чергу завдяки тернопільським поліцейським Тернопіль поступово пом’якшує карантинні обмеження. Завдяки Вашій службі.

Тож пам’ятайте, Ваш головний ресурс — це не зброя, машини, системи стеження, а довіра громади. Ви стоїте найближче до людей. У своїй роботі потрібно постійно вдосконалюватися і пам’ятати, що головне завдання — це служіння громаді, а громада оцінить це служіння повагою.

І громада Тернополя гідно оцінила Вашу працю.

Зичу усім Вам міцного здоров’я, більше позитивних новин, професійного зросту та Божого благословення!

Слава Україні!

Слава українській поліції!

 

Міський голова Тернополя                                                          Сергій Надал