Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

При розгляді заяв та відповідних документів …,яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, …, кв…, …, який зареєстрований за адресою: м.Маріуполь, …, кв…, встановлено, що … бажає подарувати квартиру за адресою: м.Тернопіль, …, кв… на ім’я ….
Квартира за адресою: м.Тернопіль, …, кв… належить на праві приватної власності … на підставі договору дарування, посвідченого 08.09.2008р. приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Костецьким Ю.Г. за реєстром №5728. Малолітня дитина …, 03.12.2010р.н., має право користування житловим приміщенням.
Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати … дозвіл на укладання договору дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, …, кв… на ім’я …, де малолітня дитина …, 03.12.2010р.н., має право користування житловим приміщенням.
2. Зобов’язати …, … зберегти за дитиною … житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль, …, кв...
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.