Про забезпечення електронними квитками

Враховуючи клопотання Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату №4434 від 28.11.2018р., з метою забезпечення особового складу Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату, який виконує заходи бойової та мобілізаційної готовності, призову громадян на строкову військову службу, відбору громадян на військову службу за контрактом, відповідними електронними квитками для виконання покладених на них службових обов'язків, відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Положення про військові комісаріати», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Забезпечити правом безоплатного проїзду в громадському транспорті загального користування м.Тернополя особовий склад Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату для виконання покладених на них службових обов’язків, в межах бюджетних асигнувань, за наявності неперсоніфікованого електронного квитка та службового посвідчення встановленого взірця.
2. Оператору електронних систем у м.Тернополі виготовити та передати в користування Тернопільському об’єднаному міському військовому комісаріату необхідну кількість неперсоніфікованих електронних квитків для забезпечення безоплатного проїзду працівників.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.