Про уповноваження працівників управління муніципальної інспекції на виконання функцій інспекторів з паркування

Втратило чинність відповідно до рішення ВК від 15.03.2023 № 259

Внесено зміни відповідно до рішення ВК від 30.10.2020 № 837

Рішення доповнено підпунктом 2.1 відповідно до рішення ВК від 09.10.2019р. №928

З метою забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних  інтересів громадян у сфері паркування транспортних засобів на території міста, керуючись Конституцією України, ст. 219 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Наділити працівників управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради повноваженнями на здійснення функцій інспекторів з паркування.

п.2 рішення викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК 30.10.2020 №837

2. Уповноважити осіб, зазначених в п. 1 даного рішення, здійснювати у випадках, визначених законом, розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою і шостою статті 122 (у частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксоване у режимі фотозйомки (відеозапису), частинами першою, другою та восьмою статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та проводити тимчасове затримання транспортних засобів.

Рішення доповнено підпунктом 2.1 відповідно до рішення ВК від 09.10.2019р. №928

2.1 Затвердити зразок Постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису) (додається) та зразок Повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності (додається).

п.3 рішення викладено в новій редакції та доповнено підпунктами 3.1, 3.2 відповідно до рішення ВК від 30.10.2020 №837

3. З метою ефективного контролю за паркуванням транспортних засобів та забезпечення належного    функціонування  транспортної інфраструктури міста, інспекторам з паркування  виконувати службові обов’язки  в понаднормовий час, у вихідні та святкові дні.

п.3 доповнено підпунктом 3.1 відповідно до рішення ВК від 30.10.2020р. №837

3.1 За виконану роботу у період, вказаний у п. 3, здійснюється компенсація відповідно до чинного законодавства.

п.3 доповнено підпунктом 3.2 відповідно до рішення ВК від 30.10.2020р. №837

3.2 Виконання інспекторами з паркування посадових обов’язків у понаднормовий час, вихідні та святкові дні, проводиться за письмовим наказом керівника управління.

4.Начальнику управління муніципальної інспекції надати пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення здійснення інспекторами з паркування покладених на них повноважень.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича та управління муніципальної поліції.   

       Міський голова                                                                         С.В.Надал