Про включення об’єкту до Переліку другого типу та передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши звернення директора Тернопільського комунального закладу Тернопільської міської ради «Дитяча хорова школа «Зоринка» ім. І.Доскоча, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком  передачі в оренду державного та  комунального майна  затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»,виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до Переліку другого  типу та передати  в оренду майно комунальної власності без  проведення аукціону згідно з додатком (додається).

2.Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4  укласти договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності, із Тернопільським комунальним  закладом Тернопільської міської ради «Дитяча хорова школа «Зоринка» ім. І.Доскочазгідно даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.