Про включення об’єкту до Переліку другого типу та передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону

Внесено зміни в додаток відповідно до рішення виконавчого комітету від 22.02.2024 № 263

Розглянувши звернення директора Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Тернопільської міської ради, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком  передачі в оренду державного та  комунального майна  затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»,  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до Переліку другого  типу та передати  в оренду майно комунальної власності без  проведення аукціону згідно з додатком (додається).

2. Управлінню освіти і науки  укласти договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна з  комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою №1 Тернопільської міської ради згідно даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.