Про нормативи (норми) питного водопостачання та норми споживання послуг з централізованого водопостачання

Розглянувши звернення Комунального підприємства “Тернопільводоканал”, керуючись Законами  України  “Про  місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово - комунальні  послуги”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2004р. №1107 "Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання" та Методики визначення нормативів питного водопостачання населення, затвердженої наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 27.09.2005р. №148, враховуючи матеріали науково-дослідної роботи "Розробка науково обґрунтованих нормативів питного водопостачання та норм питомого водоспоживання населенням м.Тернопіль", з метою стимулювання населення до раціонального водоспоживання, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Продовжити дію нормативів (норм) питного водопостачання та норм споживання послуг з централізованого водопостачання затверджених рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 17.09.2019 №857 “Про затвердження науково обґрунтованих нормативів питного водопостачання холодної води та норм споживання послуг централізованого питного водопостачання холодної води”.

2. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації.

3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування  в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.