Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 29.08.2019 №834 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», враховуючи звернення мешканців м. Тернополя, акт обстеження дорожніх умов автобусного маршруту №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки» для можливості його продовження від 05.09.2022, з метою забезпечення належного рівня перевезення пасажирів міським громадським транспортом загального користування, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 29.08.2019 №834 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м.Тернополі», а саме в додатку 1 до даного рішення:
1.1. Колонку «Проходження вулицями міста» маршруту №38 викласти в наступній редакції: «Замкова, Соломії Крушельницької, Збаразька, проспект Злуки, Мирона Тарнавського, Київська, розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля – Олександра Смакули – Київська, Київська, 15 Квітня, Тараса Протасевича, Лесі Українки, Слівенська, проспект Степана Бандери, Руська, Замкова.».
1.2. Колонку «Примітка» маршруту №38 викласти в наступній редакції: «З виконанням рейсів до житлового району «Північний».
2. Комунальному підприємству «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради внести відповідні зміни в паспорт та розклад маршруту.
3. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.