Про надання нотаріально завіреної згоди на проведення будівельних робіт

З метою реконструкції ділянок безнапірної та напірної каналізації з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій в районі КНС №7 по вул. Галицькій в м. Тернополі, керуючись п. 28 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 року №466, ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 1.2 рішення міської ради від 05.01.2011 року №6/4/7 «Про заходи щодо управління комунальним майном», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Надати згоду комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на проведення будівельних робіт, а саме: «Реконструкція ділянок безнапірної та напірної каналізації з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій в районі КНС №7 по вул. Галицькій в м.Тернополі».
2.Уповноважити директора комунального підприємства «Тернопільводоканал» Кузьму Володимира Антоновича, від імені Тернопільської міської ради, надати нотаріально завірену згоду комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на проведення будівельних робіт, а саме: «Реконструкція ділянок безнапірної та напірної каналізації з метою недопущення виникнення аварійних ситуацій в районі КНС №7 по вул. Галицькій в м. Тернополі».
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.