Про обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів, фахових молодших бакалаврів та бакалаврів у державних закладах професійної (професійно-технічної) освіти, Тернопільському фаховому коледжі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та Галицькому фаховому коледжі імені В’ячеслава Чорновола міста Тернополя у 2022 році

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про професійно-технічну освіту», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №994-р «Про схвалення методичних рекомендацій щодо формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів» (із змінами), розпорядження Тернопільської обласної військової адміністрації від 24.03.2022 № 144/01.02-01 «Про затвердження прогнозованих показників потреби в фахівцях та робітничих кадрах на регіональному ринку праці Тернопільської області на 2022-2024 роки», з метою задоволення потреб економіки громади у фахівцях та робітничих кадрах на ринку праці, забезпечення конструктивного права громадян на здобуття освіти відповідно до їх покликань, інтересів та здібностей, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Погодити обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів, фахових молодших бакалаврів та бакалаврів у 2022 році:
1.1. У державні заклади професійної (професійно-технічної) освіти та Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя згідно з додатком 1 (додається).
1.2. У Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола згідно з додатком 2 (додається).
2. Керівникам закладів освіти незалежно від форми власності під час прийому для здобуття професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти забезпечити дотримання обсягів прийому на навчання у 2022 році, затверджених цим рішенням.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.