Про погодження «Інвестиційної програми Комунального підприємства «Тернопільводоканал» на 2022 рік»

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Тернопільводоканал», керуючись Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.09.2017 №1131 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити «Інвестиційну програму Комунального підприємства «Тернопільводоканал» на 2022 рік» (додається).
2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 02.03.2022 №211 «Про погодження «Плану розвитку (довгострокової інвестиційної програми) Комунального підприємства «Тернопільводоканал» на 2022 2026 роки» та «Інвестиційної програми Комунального підприємства «Тернопільводоканал» на 2022 рік» вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.