Про затвердження «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді»

Керуючись законами України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», «Про місцеве самоврядування в Україні» «Про дорожній рух», з метою забезпечення належного функціонування та ефективного використання автоматизованої системи контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді виконавчий комітет ВИРІШИВ:
1. Впровадити на території Тернопільської міської територіальної громади автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.
2. Затвердити «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді» згідно з додатком (додається).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-керуючого справами Івана Хімейчука.