Про включення об’єктів до переліку Першого типу та передачу в оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради від 06.07.2021 №213, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Включити до переліку Першого типу об’єкти та оголосити про намір передачі в оренду об’єкти комунальної власності шляхом проведення аукціону згідно з додатком (додається).
2. Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради здійснити процедуру передачі в оренду шляхом проведення аукціону об’єкти, вказані в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3.Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про намір передачі в оренду об’єкти комунальної власності шляхом проведення аукціону з урахуванням вимог чинного законодавства України.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.