Про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 30.07.2014 №768 «Про додаткові заходи безпеки»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Тернопільської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни у рішення виконавчого комітету від 30.07.2014 №768 «Про додаткові заходи безпеки»:

1.1. Пункт 1 рішення викласти в новій редакції:

«1. Заборонити використовувати піротехнічні засоби (феєрверки, салюти) на території Тернопільської міської територіальної громади до моменту завершення операції Об’єднаних сил, окрім випадків, передбачених рішенням виконавчого комітету.»

1.2. У пункті 2 замість слів «Тернопільському ВП ГУНП в Тернопільській області» читати «Тернопільському РУП ГУНП в Тернопільській області».

1.3. У пункті 3 замість слова «Управлінню» читати «Відділу».

1.4. У пункті 4 замість слів: «Управлінню муніципальної поліції спільно з Тернопільським ВП ГУНП» в Тернопільській області та Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області ДПП» читати «Управлінню муніципальної інспекції спільно з Тернопільським РУП ГУНП в Тернопільській області та Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області».

1.5. У пункті 5 замість слів «Управлінню муніципальної поліції і управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів» читати «Управлінню муніципальної інспекції і відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів».

1.6. Пункт 6 викласти у новій редакції: «6.Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ опублікувати дане рішення на офіційному сайті міської ради».

1.7. Пункт 7 викласти у новій редакції: «7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків».