Про організацію торгівлі

З нагоди проведення в місті Тернополі фіналу Кубку України з футболу 2020/2021, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Погодити офіційним спонсорам фінального матчу розіграшу Кубку України з футболу 2020/2021 ТОВ "Пивоварня "Опілля", ТОВ "Обрій-2012" та ФОП Попову І.П. організацію торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами (крім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) на території, прилеглій до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича, згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності в сфері торгівлі.
2. Організаторам торгівлі забезпечити прибирання території, прилеглої до об'єктів торгівлі.
3.Комунальному підприємству "Тернопільський міський стадіон" здійснити контроль за виконанням пункту 2 даного рішення та забезпечити прибирення прилеглої до стадіону території.
4.Управлінню розвитку спорту та фізичної культури забезпечити видачу перепусток учасникам торгівлі на в’їзд на територію, прилеглу до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича.
5. Тернопільському Районному Управлінню поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної інспекції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення торгівлі.
6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого, Володимира Дідича.