Про безоплатну передачу на баланс майна комунальної власності

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999р.№996-ХІV, Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011р.№59 з метою належного обліку майна комунальної власності та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Безоплатно передати з балансу Тернопільської загальноосвітньої школи №8 на баланс Тернопільської спеціалізованої школи №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов майно згідно з додатком (додається).
2.Тернопільській загальноосвітній школі №8 та Тернопільській спеціалізованій школі №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов здійснити передачу-прийняття майна зазначеного в додатку до рішення згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.