Про усунення порушень у сфері благоустрою

Враховуючи звернення управління муніципальної інспекції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Постійно діючій робочій групі в 20-денний термін з дня прийняття даного рішення організувати та провести роботи з демонтажу технічних засобів регулювання дорожнього руху (паркувальні блокіратори) у кількості 4 (чотирьох) шт., які влаштовано на вул. Бережанська, 5, власники яких не встановлені.
2. Постійно діючій робочій групі повідомити власників, у разі встановлення, про можливість самостійного демонтажу об’єктів вказаних в п. 1 даного рішення в 10-денний термін з дня прийняття рішення.
3. Комунальним підприємствам електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», КП «Тернопільводоканал» та КП «Тернопільелектротранс», ДП «Фаворит» ПП «Дружба сервіс – житло 1», ПП «Східний масив», ГТОВ «Мрія» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу об’єктів вказаних в п. 1 даного рішення.
4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
5. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих об’єктів оформити відповідними актами.
6. При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.
7. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
8. Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського та управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.